Verenigingslokaal

Het verenigingslokaal is het kloppend hart van Heemkunde Vereniging Klimmen.
Het herbergt het archief, het fungeert als vergaderlokaal, de werkgroepen zijn er aan de slag, er worden presentaties gegeven en het is dé ontmoetingsplaats waar de leden van Heemkunde Vereniging Klimmen hun passie voor geschied- en heemkundige activiteiten met elkaar delen. Aspirant leden zijn er welkom om zich een beeld te vormen van de wijze waarop Heemkunde Vereniging Klimmen in de praktijk opereert.

Het bovenstaande klinkt fantastisch maar het is helaas nog toekomstmuziek. Heemkunde Vereniging Klimmen is momenteel hard op zoek naar een geschikt verenigingslokaal en hopelijk wordt dat op niet al te lange termijn gevonden.

Vooralsnog vinden veel activiteiten derhalve bij leden thuis plaats. Voor grote aantallen bezoekers trekkende activiteiten zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse Foto-expositie en de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering wordt naar zalen in Klimmen en Ransdaal uitgeweken.