Laatste nieuws/updates

17 mei 2019

Geslaagd uitstapje naar Leuven

Op woensdag 15 mei j.l. maakten we een zeer geslaagd uitstapje naar Leuven.
Dit vond plaats in het kader van ons 40 jarig bestaan.
In Leuven werden we door een gids rond geleid o.a. door de prachtige kruidentuin en de grote Begijnenhof, onder een stralend zonnetje.
In de middag genoten we van een heerlijke lunch in een sfeervol restaurant. Ca. 30 van de zeventig leden namen deel. Hay Gielkens werd door voorzitter Johannes d Ansembourg bedankt voor de organisatie van alles. Bijgaand treffen jullie enkele foto`s

hary van Aken, secr.

N.B. Mijn mailadres van de Heemkunde Vereniging werkt momenteel niet. Graag mailen naar < vanak94 @planet.nl > .

kruidentuin Leuven

5 mei 2019

Groot feest op 22 sept.

Op kasteel Rivieren Op zondag 22 sept. vindt er op kasteel Rivieren een groot feest plaats. Naast het 40 jarig jubileum van Onze Heemkunde Vereniging viert de harmonie haar 140 jarig bestaan. Verder wordt aandacht besteed aan het feit dat we dan 75 jaar bevrijd zijn.

Een werkgroep bereidt het feest van 22 sept. voor.